Wat doen wij?

Navigeer naar:      E-services      |      E-commerce      |      Productontwikkeling & sourcing

E-services

Onderdeel van de hele keten van STOQ.com zijn de E-services. Van warehousing, klantenservice tot het nabellen van dagelijkse orders. Je online concepten kunnen nog zo goed zijn, zonder goede backend heb je online geen schijn van kans.

Onderdeel van de hele keten van STOQ.com zijn de E-services. Van warehousing, klantenservice tot het nabellen van dagelijkse orders. Je online concepten kunnen nog zo goed zijn, zonder goede backend heb je online geen schijn van kans.

STOQ E-services


– Specialist in grootwaren zoals meubilair

– Distributie door heel Europa

– Efficiënt orderpicking systeem

– Scherpe verzendtarieven bij grootwaren

– Voor 21:00 verzonden, volgende dag in huis

– Trustpilot gemiddeld een 9+

– Klantenservice 6 dagen per week actief

– Internationale support in meer dan 6 talen

E-commerce

De afgelopen 5 jaar heeft er een razendsnelle ontwikkeling plaatsgevonden in e-commerce. Het verschil tussen de “zolderkamer” webwinkel en een gestroomlijnde organisatie is steeds groter. E-commerce is topsport omdat er vrijwel dagelijks nieuwe ontwikkelingen zijn. Hierdoor heeft STOQ er altijd voor gekozen om inhouse web development & online marketing te hebben. Zo blijven we altijd “on top of the game” met de laatste webontwikkelingen en online marketing. De voorsprong die we hiermee iedere keer weten te creëren is erg groot.

De kracht van STOQ is dat we binnen 2-3 maanden een complete business uit de grond kunnen stampen. Van concept naar eerste sale hebben we vaak zelfs als binnen 1 maand voor elkaar. Door trial & error en “lean start-up” methodes toe te passen proberen we de time to market steeds te verkorten. Wanneer de eerste sale is gemaakt is het tijd om meer traffic naar de website te sturen en dan optimaliseren. Is de site helemaal geoptimaliseerd? Dan komt het leukste proces namelijk het maximaliseren.

STOQ heeft onder andere inhouse:


 

– Web development

– UX design

– A/B testing

– SEO

– SEA

– Social media marketing

– E-mail marketing

– Fotografie & video

 

Productontwikkeling & sourcing

Een goede shop begint met een goed product. Het ontwikkelen en optimaliseren van producten is iets waar je bovenop moet zitten. Met een netwerk van ruim 20 fabrikanten, een team aan ontwikkelaars en inhouse designers kunnen we vrijwel ieder product op een kwalitatief hoogwaardige en kostenefficiënte manier ontwikkelen. Dit kan direct een goede fundering zijn voor een succesvolle webshop.

STOQ productontwikkeling:
– Netwerk van 20+ fabrikanten
– Team ontwikkelaars
– Inhouse designers
– Quality control
– Team van sourcing partners

Idee

Concept

Optimalisatie

Massaproductie